Vierasmetsästäjät

Kuusan erämiehet Ry myy alueelleen vieraslupia. Vieras metsästää aina isännän valvonnassa ja isännän kiintiöstä.

Kaudella 2021-22 vierasluvan hinta on 10€/vrk tai 15€/ 2 vrk. Kauriin vieraslupa 15€/vrk ja mahdollinen kaatomaksu 50€/kauris. Maksuyhteys löytyy yhteystietosivulta, laskulla tulee näkyä isännän ja vieraan nimi sekä jahtipäivä.

Lisäksi seura myy ns. kausivieraskortteja kaudelle 2021-22 5 kpl á 60€. Kausivieraskortit tulevat myyntiin 1.9.2021. Mikäli varauksia tulee tuona päivänä enemmän kuin myyntiin asetetut 5 kappaletta, arvotaan kausivieraskorttien saajat. Muutoin myynti tapahtuu varausjärjestyksessä. Kausivieraskorttilainen metsästää isännän tai muun jäsenen läsnä ollessa, nimetyn isännän kiintiöstä.

Kausivieraskortit kaudelle 2021-22 on nyt myyty, kiitos mielenkiinnosta!