Metsästysalueet

reviiri.org

Seuran metsästysalueet verkossa

Seuran metsästysalueita ja -vuokrasopimuksia ylläpidetään Reviiri.org verkkopalvelussa. Sopimus on tehty Suomen Metsästäjäliiton kautta ja palvelun käyttö on seuran jäsenille ilmaista.

Reviiri-palvelun käyttämiseen tarvitset seuran yhteyshenkilön luomat tunnukset, kysy sihteeriltä. Käyttäjätunnusta varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen, unohtuneen salasanan nollausta varten löytyy oma linkki sisäänkirjautumissivulta.

Tunnuksen saatuasi pääset kirjautumaan järjestelmään sisään osoitteessa https://reviiri.org/reviiri/login/ ja voit aloittaa metsästysalueiden selailun.

Tarkemmat käyttöohjeet ja lisätietoa sivulta https://reviiri.org/ .

Palvelun mobiilikäyttö

Reviiri.org palvelulla tuotettuja metsästysaluekarttoja voi seurata reaaliaikaisena esimerkiksi b-bark ja Tracker sovelluksilla. Lisää ohjeita sovellusten valmistajien sivuilta.

Oma riista

Oma riista on Suomen riistakeskuksen ylläpitämä asiointipalvelu osoitteessa https://oma.riista.fi . Oma riistan kautta on mahdollista käyttää hirvieläinten lupa-anomusten mukaisia karttoja useilla eri koiratutka- ja karttasovelluksilla. Karttoja ei kuitenkaan pääse enää päivittämään lupien myöntämisen jälkeen, joten ajantasaisimmat kartat löytyy reviiristä. Lisätietoja saat valmistajien nettisivuilta ja osoitteesta https://riista.fi . Lisäksi tarvitset kyseisen alueen yksilöllisen tunnuksen, ole yhteydessä jahtipäällikköön.

 

Metsästysvuokrasopimuksen pohja

mvs_tyhjä.pdf (63 kB)
Metsästysvuokrasopimus